FUN Oulu Talvikangas

Me autamme sinut alkuun! Tutustu FUN Personal Trainereihin ja varaa itsellesi ILMAINEN konsultaatio.

Heidi Kaaresto

Personal Trainer,

Personal Training - vastaava,

Markkinointivastaava

Lue lisää

Tiia Mensonen

Personal Trainer,

Fysioterapeutti

Lue lisää

Niina Autio

Personal Trainer

Lue lisää

Tiina Salmela

Personal Trainer

Lue lisää


Varaa veloitukseton konsultaatio tästä!


FUN Yksilövalmennus sopii sinulle, joka haluat saavuttaa tavoitteesi yhdessä FUN Personal Trainerin kanssa. Jos olet aloittelija, palaat tauon jälkeen salille tai haluat uutta kipinää jo säännölliseen treenaamiseen, hyödyt FUN Yksilövalmennuksesta taatusti! Tarjoamme paketteja kattavasti yhdestä tapaamisesta aina vuoden valmennuksiin, joten sinulle sopiva paketti löytyy varmasti.

Lue lisää


Tarjoamme FUN Yksilövalmennusta sekä FUN Pienryhmävalmennusta, jossa treenaaminen on taatusti tehokasta ja hauskaa!

FUN Pienryhmävalmennus sopii sinulle, joka haluat saavuttaa tavoitteesi yhdessä FUN Personal Trainerin johdolla osana samanhenkistä ryhmää. Ryhmä kokoontuu säännöllisesti ja ryhmäläiset jakavat ilot ja haasteet yhdessä sekä tsemppaavat toisiaan kohti jokaisen omaa unelmaa. Ryhmässä treenaaminen on taatusti hauskaa ja tehokasta!

Lue lisää


SaliStartti starttaa jälleen syksyllä 24! Nyt myös paljon toivottu uusi jatko kurssi! Lue alta lisää ja ilmoittaudu!

Heidin kanssa tulee kuntosalilaitteet tutuksi.

FUN SaliStartti on pienryhmä, jossa opit kuntosalilaitteiden käytön sekä yleisimpien liikkeiden tekniikat FUN Personal Trainerin Heidi Kaareston kanssa! Nyt myös alkaa uusi paljon toivottu ryhmä FUN SaliStartti- vapailla painoilla! Lue alta lisää ja ilmoittaudu heti!

Lue lisää


Inspiroidu upeista FUNilaisista ja heidän tarinoistaan! FUN Personal Trainerit ovat kokeneita valmentajia ja ovat auttaneet jo monia FUNilaisia saavuttamaan tavoitteensa ja vähän enemmänkin. Lue alta lisää, minkälaisia tuloksia valmennettavat ovat saaneet aikaan ja minkälaisia ajatuksia valmennus herättää.

Lue lisää


Eikö sinulla ole vielä jäsenyyttä?