FUN Tampere Lielahti

Varaa ilmainen liikuntaneuvonta, me autamme SINUT alkuun!

​​​​​​​Varaa ilmainen liikuntaneuvonta
​​​​​​​

FUNin jäsenenä sinulle kuuluu ilmainen liikuntaneuvonta Personal trainerin kanssa, jossa voitte yhdessä kartoittaa liikuntataustaasi, nykytilannetta, sekä mahdollisia tavoitteitasi.

Liikuntaneuvonta on täysin ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään.


Täältä löydät lisätietoja valmennuksistaVoit varata ajan ilmaiseen liikuntaneuvontaan suoraan personal trainerilta:

heikki.yhtio@mkopowertraining.fi​​​​​​​​​​​​​​

jenniina.lamminpohja@mkopowertraining.fi

ida.tanskanen@mkopowertraining.fi​​​​​​​​​​​​​​

mikko@mkopowertraining.fi

mari.makinen@mkopowertraining.fi


Pienryhmät
​​​​​​​

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, tehokasta ja edullista, ilmoittaudu mukaan!


STARTTIKURSSI/ UUSI RYHMÄ 8.1.2024 ALKAEN

Ryhmässä tutustutaan kuntosalin laitteisiin sekä vapaisiin painoihin ohjatusti. Opit oikeat ja turvalliset tekniikat sekä tiedät minkälaisilla painoilla sinun olisi hyvä treenata. Ryhmä sisältää myös kuntosalin aloitukseen soveltuvan harjoitusohjelman. Ryhmä sisältää 4 ohjattua treeniä.VOIMARYHMÄ/ UUSI RYHMÄ 8.1.2024 ALKAEN

Ryhmässä kasvatetaan maksimivoimaa sekä kehitetään teknistä osaamista takakyykyssä, penkkipunnerruksessa sekä maastavedossa. Ryhmässä pääset myös testaamaan maksiminostosi turvallisesti ohjauksessa. Ryhmään sisältyy myös säännöllisesti päivittyvä harjoitusohjelma.

Tämä ryhmä edellyttää jo hieman kokemusta levytangolla treenaamisesta.

 • maanantaisin klo. 18.00
 • yhteistreenit kerran viikossa + harjoitusohjelma
 • Hinta: Treenit kerran viikossa 79€/kk TAI
 • treenit kerran viikossa + treeniohjelma 99€ / kk
 • lisätiedot ja ilmoittautumiset Jenniinalle osoitteeseen jenniina.lamminpohja@mkopowertraining.fiKEHONMUOKKAUSRYHMÄ/ UUSI RYHMÄ 11.1.2024 ALKAEN

Treenaa tehokkaasti ja monipuolisesti lihasvoimaa sekä kiinteytä kehoa. Ryhmässä pääset kokeilemaan myös vapailla painoilla treenaamista aina tiettyyn lihasryhmään keskittyen. Ryhmä sisältää säännöllisesti päivittyvän kuntosaliohjelman, eikä ryhmä edellytä aiempaa kuntosalikokemusta!

 • torstaisin klo 17.00
 • yhteistreenit kerran viikossa + harjoitusohjelma
 • Hinta: Treenit kerran viikossa 79€/kk TAI
 • treenit kerran viikossa + treeniohjelma 99€ / kk
 • lisätiedot ja ilmoittautumiset Jenniinalle osoitteeseen jenniina.lamminpohja@mkopowertraining.fiKÄRISTYS / UUSI RYHMÄ 11.1.2014 ALKAEN

Karista kiloja ja löydä liikkumisen ilo! Ryhmässä treenataan hyvällä fiiliksellä monipuolisesti koko kroppaa haastaen. Perinteisen kuntosalitreenin lisäksi tehdään myös kiertoharjoittelua sekä HIIT-treenejä. Ryhmä sisältää myös harjoitusohjelman kuntosalille, eikä ryhmä edellytä aiempaa kuntosalikokemusta.

 • torstaisin klo 18.00
 • yhteistreenit kerran viikossa + harjoitusohjelma
 • Hinta: Treenit kerran viikossa 79€/kk TAI
 • treenit kerran viikossa + treeniohjelma 99€ / kk
 • lisätiedot ja ilmoittautumiset Jenniinalle osoitteeseen jenniina.lamminpohja@mkopowertraining.fiVOIMA / UUSI RYHMÄ 11.1.2024 ALKAEN

HEIKIN ryhmässä hankitaan voimaa, sivutuotteena lihasmassaa ja paneidutaan voimanoston pääliikkeisiin eli kyykyn, penkkipunnerruksen ja maastavedon tekniikoiden hiomiseen.

 • torstaisin klo 19.00
 • treenien kesto 1,5 tuntia / kerta
 • enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä
 • hinta 99€ / kk
 • lisätiedot ja ilmoittautumiset Heikille osoitteeseen heikki.yhtio@mkopowertraining.fiPienryhmävalmennuksissa yhdistyvät yksilöllisen valmennuksen ja ryhmässä liikkumisen parhaat puolet:

 1. Pieni ryhmäkoko takaa sen, että valmentaja pystyy antamaan sinulle huomiota ja opastusta aina kun sitä tarvitset.
 2. Ammattitaidolla valmistellut treenit takaavat sen, että ryhmän jokainen osallistuja voi edetä oman kuntonsa mukaisesti ja saa siten treenistä sopivasti vastusta ja haastetta.
 3. Valmentajan tsemppaus ja ryhmän yhteishenki tekevät harjoittelusta hauskaa ja kehittävää myös silloin, kun itsellä ei ole se paras päivä.


Voit räätälöidä valmennusta itsellesi sopivaksi ottamalla yhteistreenien oheen harjoitusohjelman omatoimiseen harjoitteluun tai ravitsemukseen tai vaikka molempiin.


Ei vielä jäsenyyttä?


Valmentajat sinua varten
​​​​​​​

FUN Tampere Lielahden valmennuspalveluista vastaa Mikko Korpeinen ammattitaitoisen tiiminsä kanssa.

Mikko Korpeinen on ammattivalmentaja, urheilija sekä hieroja. Mikko on valmentanut asiakkaita vuodesta 2008 ja hän on kouluttanut myös Personal trainereita vuosia.

Mikko on kova tekemään töitä, hän on luotettava ja hänen työmoraalinsa ja -arvonsa ovat samanlaiset kuin meillä FUNilla. Mikko on onnistunut kasaamaan loistavan valmentajatiimin ja olemme ylpeitä, että juuri nämä ammattitaitoiset valmentajat toimivat meillä FUN- keskuksissa.

Haluaisitko valmentajaksi FUNille? Palautetta Personal training- palveluista? Ota yhteyttä Mikkoon: mikko@mkopowertraining.fi


FUN Tampere Lielahti
​​​​​​​

Osoite:
Harjuntausta 4
33400 Tampere

Asiakaspalvelu sähköpostitse:
lielahti@liikuntakeskusfun.fi

Asiakaspalvelu avoinna:
ma - ti klo 16 - 19​​​​​​​

Olemme avoinna jäsenille joka päivä klo 4-24. ​​​​​​​


Pysyvän motivaation löytäminen vaatii hieman aikaa ja itsetutkiskelua. Mutta se on kaiken sen arvoista. Kun löydämme raudanlujan motivaation ja syyn muutokseen, se kestää läpi elämän. Lue alta Personal Trainerimme Heidi Kaareston vinkit pysyvän motivaation löytämiseen.

Lue lisää