FUNin valmennettavien onnistumisia!

Inspiroidu upeista FUNilaisista ja heidän tarinoistaan! FUN Personal Trainerit ovat kokeneita valmentajia ja ovat auttaneet jo monia FUNilaisia saavuttamaan tavoitteensa ja vähän enemmänkin. Lue alta lisää, minkälaisia tuloksia valmennettavat ovat saaneet aikaan ja minkälaisia ajatuksia valmennus herättää.

Anu : FUN Elämäntapamuutos 12 kk

Voimaharjoittelu paransi MS-oireita ja antoi mahdollisuuden palata rakkaan harrastuksen pariin.

Anun MS-oireiden hallitsemisen myötä voima myös kasvoi:


 • Maastaveto -> 70 kg
 • Takakyykky -> 27,5kg
 • Penkkipunnerrus -> 33,5kg

Tässä on FUN Personal Trainer Heidi Kaareston valmennettava Anu. Lue mitä he ovat saaneet aikaan.

Aloitimme Anun kanssa yhteistyön syyskuussa 2020. Anun tavoitteena oli saada lihaskuntoharjoittelu osaksi elämää, koska se auttaisi hänen ikävimmän MS-tautioireen neurologisen väsymyksen eli fatiikin hallinnassa. Lisäksi Anu halusi pudottaa painoa.

Aloitimme pohjien vahvistamisella. Opettelimme liikeratoja ja kehon palautumista treeneistä. Vahvistimme tukilihaksia ja tasapainoa. Meille kummallekkin oli tärkeää oppia turvallinen ja juuri sopiva nousujohteinen harjoittelu. Oli tärkeää oppia milloin piti höllätä ja milloin pystyi haastamaan kehoa. Lisäksi pidimme syömisen säännöllisenä ja katsoimme, että Anu saa tarpeeksi ruokaa.

Vuosi on ollut hyvin vaiherikas, varsinkin korona antoi siitä osansa. Koronatilanteen huonontuessa teimme yhteisen päätöksen siirtää treenit etätreeneiksi. Lähes viiden kuukauden ajan treenasimme etänä. Anu rakensi ihanan pienen salin omaan autotalliin, laittoi musiikin pauhaamaan ja sitten aloimme treenaamaan. Autotallissa ei ollut kuntosalilaitteita, mitkä olisivat varmistaneet turvallisen harjoittelun, mutta se ei tätä määrätietoista naista hidastanut. Ehkä ennemminkin antoi potkua lisää toiminnallisen ja vapaiden painojen treeniin. Muistan, kun Anu sanoi valmennuksen alussa, että hän haluaa pystyä tekemään syväkyykyn. Aloimme tekemään töitä sen eteen ja ensimmäiset syväkyykyt Anu tekikin juuri siellä omassa autotallissa.

Mitä muuta vuosi antoi? Se auttoi hallitsemaan MS- oireita, voitasot nousivat ja paransi tasapainoa. Yleinen jaksaminen parantui ja keho kiinretyi. Lisäksi Anu pääsi palaamaan tärkeän harrastukseen pariin, hevosiin.

Kiitos Anulle, että olet luottanut minuun, koska tämän valmennuksen myötä minäkin olen oppinut paljon. Anulla on periksiantamaton luonne. Ja tarpeeksi huumoria, jotta treenit pysyvät tarpeeksi rentoina. Ja jossain vaiheessa vuotta tästä tuli elämäntapa.


Sari : FUN Innostu & FUN Treenaa 6 kk

Yhteistyössä on voimaa.

Hetki sitten päättyi eräs upea valmennusmatka Personal Trainer Tiina Salmelan ja Sarin kanssa. Lue alta heidän matkastaan.


Puoli vuotta sain tehdä yhteistyötä, valmentaa ja ohjata Saria kohti tavoitteita. Kesällä 2023 matka aloitettiin FUN Innostu -valmennuksella. Ensimmäisen kolmen kuukauden aikana tapasimme säännöllisesti viikoittain. Sen jälkeen jatkoimme toisella kolmen kuukauden jaksolla, FUN Treenaa -valmennuksella, jossa tapaamiset olivat joka toinen viikko. Tällä matkalla Sarilla oli alusta saakka mukana myös erittäin taitavan fysioterapeutin tuki. Yhteistyö Sarin fysioterapeutin kanssa (vaikka kertaakaan ei tavattu tai kommunikoitu) oli minulle valmentajana valtavan antoisa. Myös minä opin todella paljon.

Lähtötilanne oli hieman erilainen ja treenit aloitettiinkin hyvin maltilla kehoa ja treenin jälkeisiä tuntemuksia kuunnellen. Kun huomattiin, mitä kaikkea voidaan tehdä, uskallettiin kokeilla ja tehdä, alkoi tulostakin hyvin pian tulla.

Näin puolen vuoden jälkeen voin valmentajana olla todella ylpeä Sarin tekemästä työstä. Hänhän olisi voinut myös valita toisin ja treenien sijaan, viettää aikaa kotona, sohvan nurkassa. Valmennuksen aikana Sarin voimatasot nousivat huimasti, liikkuvuuteen saatiin senttejä lisää sekä rohkeus kokeilla erilaisia liikunnallisia asioita parani huimasti. Matkan aika saavutettiin myös asioita, joita ei ehkä valmennuksen alussa tiedetty tavoittelevamme mm. rohkeutta, itseluottamusta ja kykyä uskaltautua oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Nyt jätin vahvan ja rohkean Sarin treenaamaan itsenäisesti antamillani ohjeilla. Tein sen ylpeänä mutta, myös haikeana. Onneksi näemme säännöllisesti edelleen ainakin jumpilla.


Enni : FUN Innostu 12 kk

Kova työ palkitaan!

Ennin tulokset:

 • takakyykky 35 kg - 90 kg
 • penkkipunnerrus 37,5 kg - 47,5 kg
 • maastaveto haaveena 100 kg - ennätys 110 kg

Tässä on FUN Personal Trainer Heidi Kaareston valmennettava Enni. Lue mitä he ovat saaneet aikaan. Valmennuksen aikana asetimme seuraavia tavoitteita:

 • hyvää oloa ja jaksamista
 • jotain uutta salitreeneihin
 • voimaa
 • Joustava syöminen osaksi arkea


Viikottaisilla tapaamisilla saimme ja kahden viiva kolmen omatomitreenin tuloksena Ennin voimatasot ovat nousseet hurjan määrän. Ennistä on vuoden aikana kuoriutunut kunnon voimanainen!

Valmennuksen alussa huomasimme lantion kippaavan sivulle, jolloinka tuki siellä ei ollut tarpeellinen. Lopetimme silloin kyykyn 35 kg. Alussa vahvistimme paljon tukilihaksia ja saimme kyykyn kulkemaan oikein. Puolessa vuodessa Enni kyykkäsikin jo 75kg. Vuoden päästä 90kg! Samoin penkkipunnerrus alussa oli 37,5kg ja nyt vuoden päästä Enni penkkaan kaksi toistoa 47,5kg. Maastavedossa haaveena oli 100 kg nosto ja ennätys oli 110 kg!

Samalla olemme käyneet ajatusprosessia syömisen suhteen paljon. Miten syödä terveellisesti niin, että siitä ei tule pakonomaista suorittamista, vaan muutokset olisivat läpi elämän kestäviä asioita. Asiakkaani kerta toisensa jälkeen jaksavat ällistyttää minua, kuinka vahvoja he kokonaisuudessaan ovat! Hienoa työtä Enni!

Joni : FUN Innostu &Jatko 24 kk

Anna muutokselle aikaa ja se palkitsee!

Jonin huikeat tulokset:

 • kiinteytyminen lähes puoli metriä yhteensä!
 • penkkipunnerrus 40 kg - 100 kg
 • 150 kg takakyykyn maksimi on sarjapaino nykyään

Tässä on FUN Personal Trainer Heidi Kaareston ja hänen valmennettavan Jonin huikea matka.

Heidi ja Joni kerkesi treenailla lähes kaksi vuotta! Heidi ja Joni muistelee, että he aloittivat penkkipunnerruksessa 40 kg ja nyt menee 100kg. 150 kg takakyykky maksimi muuttuikin äkkiä sarja painoksi. Ja keho on kiinteytynyt lähes puoli metriä yhteensä! Ihan käsittämätöntä!

Parasta tässä on se, että Joni teki elämäntapamuutoksen omilla ehdoilla ja omalla tahdilla. Pysyvä muutos ei tule hetkessä, vaan siihen pitää kasvaa. Sitä ei saa liikaa hoputtaa, mutta kuitenkin pitää muistaa tsempata ja muistuttaa, että oikealla polulla olet.

Ja nyt kun muutos on tehty omilla ehdoilla niin, Heidi ei epäile sekuntiakaan sitä, että Jonilla jäisi nykyinen elämäntapa pois tällaisen matkan jälkeen.

Heidi on käsittämättömän ylpeä Jonista ja siitä, että hänellä oli rohkeutta vetää homma omalla tavalla ja uskoa siihen!


Haluaisitko sinäkin onnistua? Varaa veloitukseton konsultaatio FUN Personal Trainerille!