Onneksi olkoon Oulu!

Liikuntakeskusketju FUN laajenee jälleen, kun uusi ja upea FUN Oulu Ritaharju avautuu huhtikuussa 2022 osoitteeseen Ritaharjuntie 53 (Ideapark Oulu).

FUN Oulu Ritaharjun yrittäjät Elina Ponto ja Fanni Rutanen.

Tervetuloa Ritaharjuun!

Liikuntakeskusketju FUNin perustajiin sekä FUN Oulu Talvikankaan ja FUN Oulu Keskustan yrittäjiin kuuluvat Elina Ponto ja Fanni Rutanen avaavat uuden FUN liikuntakeskuksen Oulun Ritaharjuun. Elina ja Fanni ovat pyörittäneet liikuntakeskusta Oulun Ritaharjussa jo pian 10 vuotta ja nyt keskus liittyy mukaan liikuntakeskusketju FUNiin, mahtavaa!

Keskus uudistetaan täysin laitteita myöden ja se avautuu FUN Oulu Ritaharjuna huhtikuussa 2022.

FUN Oulu Ritaharju tarjoaa upouuden modernin kuntosalin toiminnallisine alueineen, ammatitaitoiset personal training-palvelut sekä viihdyttävät live- ja virtuaaliryhmäliikuntatunnit. FUN Oulu Ritaharju on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 4-24.

Yhteyden asiakaspalveluun saat sähköpostiosoitteesta: ritaharju@liikuntakeskusfun.fi

Uusi Liikuntakeskus FUN Oulu Ritaharju tietää loistavia uutisia myös olemassa oleville FUNien jäsenille, sillä kuukausi- ja vuosijäsenyyksiin kuuluvat kaikkien Suomen FUN- keskusten käyttöoikeudet! Wau!

FUN Oulu Ritaharjun nettisivuille: https://funouluritaharju.fi

Tästä on tulossa upea vuosi liikuntakeskus FUNille

Koronasta huolimatta liikuntakeskusketju FUN avasi peräti neljä uutta FUN -keskusta reilun vuoden sisään, ja FUN-keskuksia on olemassa jo kahdeksan.

FUN toivottaa innolla uuden upean Liikuntakeskus FUN Oulu Ritaharjun tervetulleeksi FUN perheeseen!



Liikuntakeskus FUNin jäsenenä liikut samalla hinnalla kaikissa Suomen FUN liikuntakeskuksissa, ilman sitoutumista! Jäsenyytesi on voimassa heti ja pääset treenille välittömästi ilman odottelua, lataamalla oman FUN appin/sovelluksen.

Lue lisää


FUN liikuntakeskuksiin pääset tutustumaan kerran ilmaiseksi silloin kun sinulle sopii, lue lisää alta!

Lue lisää