Onnea TAMPERE !

Liikuntakeskusketju FUN laajenee jälleen, kun uusi ja upea FUN Tampere keskusta aukeaa 8.5.2024 osoitteeseen Pirkankatu 8 ! FUN Tampere keskusta on liikuntakeskus FUNin KYMMENES keskus ja Pirkanmaan neljäs FUN- keskus. Vietämme avajaisia ja avoimia ovia ma 13.- ti 14.5. klo 16 - 19, TERVETULOA!


​​​​​​​Tervetuloa Tampere keskustaan!


Vietämme avajaisia ja avoimia ovia ma 13.- ti 14.5. klo 16 - 19, TERVETULOA!

Liikuntakeskusketju FUNin perustajiin sekä FUN Tampere Lielahden, FUN Kangasalan ja FUN Ylöjärven yrittäjiin kuuluvat Saija Valtanen, Pipsa Lahti ja Pekka Lahti avaavat uuden FUN liikuntakeskuksen Tampereen keskustaan osoitteeseen Pirkankatu 8.

Saija, Pipsa ja Pekka ovat perustaneet liikuntakeskuksen Tampereen keskustaan jo pian 10 vuotta sitten, ja nyt keskus liittyy mukaan FUN- ketjuun, mahtavaa!

Keskus avautuu uudistusten jälkeen FUN Tampere keskustana 8.5.2024.

FUN Tampere keskusta tarjoaa modernin kuntosalin toiminnallisine alueineen, ammatitaitoiset personal training-palvelut sekä viihdyttävät FUN virtuaaliryhmäliikuntatunnit ja videokirjaston.

FUN Tampere keskusta on avoinna jäsenille vuoden jokaisena päivänä klo 4 - 24.

Yhteyden asiakaspalveluun saat sähköpostiosoitteesta: tampere@liikuntakeskusfun.fi

Uusi Liikuntakeskus FUN Tampere keskusta tietää loistavia uutisia myös olemassa oleville FUNien jäsenille, sillä kuukausi- ja vuosijäsenyyksiin kuuluvat kaikkien Suomen FUN- keskusten käyttöoikeudet!

FUN Tampere keskustan sivuille pääset tästä: FUN Tampere keskusta

Kulkeminen uuteen FUN Tampere keskustaan:


Jos olet ladannut FUN- sovelluksen puhelimeesi 7.5.2024 tai aiemmin, toimi näin:

  • Mene AppStoreen tai Google Play- kauppaan , etsi Liikuntakeskus FUN ja päivitä sovellus. Päivityksen jälkeen sovelluksen valikkoon ilmestyy FUN Tampere keskusta.
  • Tämän jälkeen kirjaudu tutuilla tunnuksillasi sisään, samat tunnukset käy kaikissa Suomen FUN - keskuksissa, jotka olet luonut jäseneksi tullessasi.Jos olet ladannut sovelluksen puhelimeesi 8.5.2024 tai sen jälkeen:

  • FUN Tampere keskusta löytyy valikosta muiden keskusten lisäksi, joten aina jos haluat käydä muissa keskuksissa, kirjaudut vain sovelluksesta ulos ja valitset valikosta keskuksen johon haluat mennä. Tämän jälkeen ​​​​​​​kirjaudu tutuilla tunnuksillasi sisään, käytä samoja tunnuksia kaikissa Suomen FUN - keskuksissa, jotka olet luonut jäseneksi tullessasi.


Toimi näin aina kun haluat kulkea mistä tahansa FUN keskusesta toiseen!


KYMMENES liikuntakeskus FUN


FUN Tampere keskustan keskus on jo KYMMENES FUN- keskus mahtavaa! Ensimmäinen FUN avattiin Lielahteen heinäkuussa 2019, ja nyt FUN- keskuksia on jo kymmenen ympäri Suomen. Tämä on mahtava uutinen kaikille FUNin jäsenille, sillä FUNin jäsenyyteen kuuluu kaikkien Suomen FUN- keskusten käyttöoikeus.

FUN toivottaa innolla uuden toimipisteen FUN Tampere keskustan tervetulleeksi FUN perheeseen!Liikuntakeskus FUNin jäsenenä liikut samalla hinnalla kaikissa Suomen FUN liikuntakeskuksissa, ilman sitoutumista! Jäsenyytesi on voimassa heti ja pääset treenille välittömästi ilman odottelua, lataamalla oman FUN appin/sovelluksen.

Som medlem i FUN Motionscenter du kan träna i alla Finlands motionscenter! Medlemskapet är i kraft genast och du slipper att träna genast utan att vänta genom att ladda in FUN mobilappen.

Lue lisää


FUN liikuntakeskuksiin pääset tutustumaan kerran ilmaiseksi silloin kun sinulle sopii, lue lisää alta!

Du kan testa gratis en gång när det passar till dig! Läs mera nedan!

Lue lisää