Onnea Kokkola!

Liikuntakeskusketju FUN laajenee jälleen, kun uusi ja upea liikuntakeskus FUN for Ladies Kokkola avaa ovensa elokuussa 2024 osoitteessa Koppisentie 4-8, (Heinolankaari) 67700 Kokkola. FUN for Ladies Kokkola on jo yhdestoista FUN- keskus, ja elokuussa Kokkolassa pääsee treenaamaan kahdelle eri FUNille!


​​​​​​​Girls just wanna have FUN!


FUN for Ladies Pietarsaaren, FUN Pietarsaaren ja FUN Kokkolan yrittäjät Sunneva ja Antti Niskanen laajentavat toimintaansa jälleen: Uusi ja upea, tämän ahkeran yrittäjäpariskunnan neljäs FUN- keskus Liikuntakeskus FUN for Ladies Kokkola avautuu elokuussa!​​​​​​​

FUN for Ladies Kokkolaa, naisten omaa FUN- keskusta, on toivottu naisten keskuudessa jo pitkään, ja nyt vihdoin keskukselle löytyi tilat. Keskus avautuu remontin jälkeen elokuussa osoitteessa Koppisentie 4-8, (Heinolankaari) 67700 Kokkola.

Liikuntakeskusketju FUN onnittelee rohkeita ja ihania yrittäjiä Sunnevaa ja Anttia, jotka ovat tehneet loistavaa työtä FUNin parissa jo ihan alusta asti, eli kohta viiden vuoden ajan! Neljäs liikuntakeskus on huikea saavutus, FUN- perhe onnittelee!


Uusi Liikuntakeskus FUN Kokkola tietää loistavia uutisia myös olemassa oleville FUNien jäsenille, sillä kuukausi- ja vuosijäsenyyteen kuuluvat kaikkien Suomen FUN- keskusten käyttöoikeudet!

(FUN for Ladies- keskuksiin on pääsy vain naisille).


FUN for Ladies Kokkolan avauduttua FUN- keskuksia on jo 11! Edellinen, kymmenes FUN- keskus, avautui Tampereen keskustaan toukokuussa, joten FUnilaisia on hemmoteltu jo kahdella uudella keskuksella tänä vuonna.


FUN for Ladies Kokkola
​​​​​​​

FUN for ladies Kokkolasta löydät kuntosalin lisäksi live- ja virtuaaliryhmäliikunnat sekä Personal training- palvelut.

Klikkaa Ladies Kokkolan omille sivuille ja katso lisätietoja: FUN for Ladies Kokkola


​​​​​​​Osta jäsenyys ennakkoon NYT!
​​​​​​​

FUN for Ladies Kokkolan ennakkomyynti on käynnissä NYT, klikkaa verkkokauppaan kurkkaamaan ennakkojäsenyystarjoukset ja ostoksille tästä.

FUN for Ladies Kokkolan, FUN Kokkolan, FUN for Ladies Pietarsaaren ja FUN Pietarsaaren yrittäjäpariskunta Sunneva ja Antti Niskanen.


Liikuntakeskus FUNin jäsenenä liikut samalla hinnalla kaikissa Suomen FUN liikuntakeskuksissa, ilman sitoutumista! Jäsenyytesi on voimassa heti ja pääset treenille välittömästi ilman odottelua, lataamalla oman FUN appin/sovelluksen.

Som medlem i FUN Motionscenter du kan träna i alla Finlands motionscenter! Medlemskapet är i kraft genast och du slipper att träna genast utan att vänta genom att ladda in FUN mobilappen.

Lue lisää