Liikuntakeskusketju FUN on mukana tukemassa Ukrainaa

Ukrainan vaikea tilanne sodassa on herättänyt huolta myös Liikuntakeskusketju FUNin yrittäjissä. Lahjoitimme UNICEFille 1000 euroa hätäavuksi Ukrainan lapsille ja perheille.

FUN haluaa kannustaa myös muita liikunta-alan yrityksiä toimimaan. Pienelläkin summalla voi olla iso merkitys!

UNICEF työskentelee Ukrainassa
ja auttaa lapsia selviytymään kriisin keskellä

Ukrainan kriisi uhkaa jopa 7,5 miljoonan lapsen elämää. Taistelut ovat jo vahingoittaneet kriittistä vesi-infrastruktuuria ja useita kouluja. Ukrainan lapset tarvitsevat epätoivoisesti rauhaa. Yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua sodan keskelle.

– UNICEF on syvästi huolissaan Ukrainan lapsista, joiden elämä ja hyvinvointi ovat uhattuna, sanoo Marja-Riitta Ketola, Suomen UNICEFin pääsihteeri.

FUNin lahjoituksella toimitetaan nyt hätäapua Ukrainan lapsille ja perheille. UNICEF toimittaa lapsille mm. lämpimiä vaatteita, lääkkeitä, koulutarvikkeita ja puhdsta juomavettä sekä tarjoaa lapsille psykososiaalista tukea ja uskoa tulevaisuuteen.

- Vaikka olemme pieni suomalainen liikuntakeskusketju, haluamme omalta osaltamme tukea Ukrainan kovaa kohtaloa joutua Venäjän hyökkäyksen kohteeksi. Kiitos meidän liikuntakeskuksille, yrittäjille ja ennenkaikkea FUNin jäsenille, ilman teitä emme olisi pystyneet lahjoitusta tekemään, kertoo Fanni Rutanen, FUN ketjun operatiivinen johtaja.


Liikuntakeskus FUNin jäsenenä liikut samalla hinnalla kaikissa Suomen FUN liikuntakeskuksissa, ilman sitoutumista! Jäsenyytesi on voimassa heti ja pääset treenille välittömästi ilman odottelua, lataamalla oman FUN appin/sovelluksen.

Som medlem i FUN Motionscenter du kan träna i alla Finlands motionscenter! Medlemskapet är i kraft genast och du slipper att träna genast utan att vänta genom att ladda in FUN mobilappen.

Lue lisää