Onneksi olkoon Kangasala!

Liikuntakeskusketju FUN laajenee jälleen, kun uusi upea Liikuntakeskus FUN Kangasala aukeaa 2.7.2021 osoitteeseen Mäkirinteentie 4!

Tervetuloa Kangasalalle!


Liikuntakeskusketju FUNin perustajiin sekä FUN Tampere Lielahden yrittäjiin kuuluvat Saija Valtanen ja Pekka Lahti avaavat uuden FUN liikuntakeskuksen Kangasalalle. Saija ja Pekka ovat perustaneet liikuntakeskuksen Kangasalalle jo pian 10 vuotta sitten, ja nyt keskus liittyy mukaan FUN- ketjuun, mahtavaa!

Keskus uudistetaan täysin laitteita myöden ja se avautuu FUN Kangasalana 2.7.2021.

FUN Kangasala tarjoaa upouuden modernin kuntosalin toiminnallisine alueineen, ammatitaitoiset personal training-palvelut sekä viihdyttävät live- ja virtuaaliryhmäliikuntatunnit. FUN Kangasala on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 4-24.

Yhteyden asiakaspalveluun saat sähköpostiosoitteesta: kangasala@liikuntakeskusfun.fi

Uusi Liikuntakeskus FUN Kangasala tietää loistavia uutisia myös olemassa oleville FUNien jäsenille, sillä kuukausi- ja vuosijäsenyyksiin kuuluvat kaikkien Suomen FUN- keskusten käyttöoikeudet!


Upea vuosi liikuntakeskus FUNille


Koronasta huolimatta vuosi on ollut huikea liikuntakeskusketju FUNille: peräti kolme uutta FUN- keskusta on avattu vuoden sisään, ja FUN-keskusten määrä on tuplaantunut kolmesta keskuksesta kuuteen keskukseen alle kahdessa vuodessa!

FUN toivottaa innolla uuden toimipisteen tervetulleeksi heinäkuussa.


Toimipisteiden sivuille:


Liikuntakeskus FUNit ympäri Suomen tuovat jäsenilleen HUIKEAN uuden edun: katso reaaliajassa keskuksissa olevien henkilöiden määrä nettisivuilta tai FUN mobiilisovelluksesta!

Lue lisää