Onneksi olkoon Kangasala!

Liikuntakeskusketju FUN laajeni jälleen, kun uusi upea Liikuntakeskus FUN Kangasala aukesi 2.7.2021 osoitteeseen Mäkirinteentie 4!

Tervetuloa Kangasalalle!


Liikuntakeskusketju FUNin perustajiin sekä FUN Tampere Lielahden yrittäjiin kuuluvat Saija Valtanen ja Pekka Lahti avaavat uuden FUN liikuntakeskuksen Kangasalalle. Saija ja Pekka ovat perustaneet liikuntakeskuksen Kangasalalle jo pian 10 vuotta sitten, ja nyt keskus liittyy mukaan FUN- ketjuun, mahtavaa!

Keskus uudistettiin täysin laitteita myöden ja se avautui FUN Kangasalana 2.7.2021.

FUN Kangasala tarjoaa upouuden modernin kuntosalin toiminnallisine alueineen, ammatitaitoiset personal training-palvelut sekä viihdyttävät live- ja virtuaaliryhmäliikuntatunnit. FUN Kangasala on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 4-24.

Yhteyden asiakaspalveluun saat sähköpostiosoitteesta: kangasala@liikuntakeskusfun.fi

Uusi Liikuntakeskus FUN Kangasala tietää loistavia uutisia myös olemassa oleville FUNien jäsenille, sillä kuukausi- ja vuosijäsenyyksiin kuuluvat kaikkien Suomen FUN- keskusten käyttöoikeudet!
​​​​​​​


Kulkeminen uuteen FUN Kangasalan keskukseen:


Jos olet ladannut sovelluksen puhelimeesi 6.7. tai aiemmin, toimi näin:

  • Mene AppStoreen tai Google Play- kauppaan , etsi Liikuntakeskus FUN ja päivitä sovellus. Päivityksen jälkeen sovelluksen valikkoon ilmestyy FUN Kangasala.
  • Tämän jälkeen kirjaudu tutuilla tunnuksillasi sisään, voit käyttää samoja tunnuksia kaikissa Suomen FUN - keskuksissa, jotka olet luonut jäseneksi tullessasi.



Jos olet ladannut sovelluksen puhelimeesi 7.7. tai sen jälkeen:

  • FUN Kangasala löytyy valikosta muiden keskusten lisäksi, joten aina jos haluat käydä muissa keskuksissa, kirjaudut vain sovelluksesta ulos ja valitset valikosta keskuksen johon haluat mennä. Tämän jälkeen ​​​​​​​kirjaudu tutuilla tunnuksillasi sisään, käytä samoja tunnuksia kaikissa Suomen FUN - keskuksissa, jotka olet luonut jäseneksi tullessasi.


Toimi näin aina kun haluat kulkea mistä tahansa FUN keskusesta toiseen!


Upea vuosi liikuntakeskus FUNille


Koronasta huolimatta vuosi on ollut huikea liikuntakeskusketju FUNille: peräti kolme uutta FUN- keskusta on avattu vuoden sisään, ja FUN-keskusten määrä on tuplaantunut kolmesta keskuksesta kuuteen keskukseen alle kahdessa vuodessa!

FUN toivottaa innolla uuden toimipisteen FUN Kangasalan tervetulleeksi FUN perheeseen!


Liikuntakeskus FUNin jäsenenä liikut samalla hinnalla kaikissa Suomen FUN liikuntakeskuksissa, ilman sitoutumista! Jäsenyytesi on voimassa heti ja pääset treenille välittömästi ilman odottelua, lataamalla oman FUN appin/sovelluksen.

Lue lisää


Liikuntakeskus FUNit ympäri Suomen tuovat jäsenilleen HUIKEAN uuden edun: katso reaaliajassa keskuksissa olevien henkilöiden määrä nettisivuilta tai FUN mobiilisovelluksesta!

Lue lisää