FUN virtuaalitunnit

Liikuntakeskus FUNin laadukkaat ja monipuoliset virtuaalitunnit Suomeksi - joko olet testannut?


FUN virtuaalitunnit kaikissa FUN keskuksissa
​​​​​​​


FUN on toiminnassaan panostanut alusta asti myös digitaalisuuteen ja sen helppouteen, ja näin tuonut virtuaalisia laadukkaita ryhmäliikuntaelämyksiä jäsenilleen.


FUN virtuaalitunnit löydät kaikista FUN liikuntakeskuksista ympäri Suomen. Virtuaalitunnit ovat käytettävissä kosketusnäytöiltä koska tahansa keskuksien ollessa auki, sekä ajastettuna aikataulussa - voit siis valita sinulle sopivan ajankohdan tai treenata virtuaaleja koska haluat yksin tai yhdessä!

Ilman aikatauluja treenaamisen mahdollistaminen on tärkeä osa FUNin palveluita: ihmiset treenaavat entistä enemmän aikaisin aamulla ja myöhään illalla - laajat aukioloajat sekä virtuaalitunnit mahdollistavat myös ryhmäliikunnan entistä monipuolisempiin aikoihin.


FUN virtuaalitunnit kotiin


Maaliskuussa 2020 koronapandemian iskiessä Suomeen, Liikuntakeskus FUN perusti heti jäsenilleen FUN videokirjaston. Videokirjaston kautta FUNin kuukausi- ja vuosijäsenet saavat FUN virtuaalitunnit treenattavaksi kotona tai missä tahansa- huippua!

Lue lisää FUN Videokirjastosta tästä.



Liikuntakeskusketju FUN on kotimainen yritys, jossa korostuu elämyksellisyys, digitaalisuus ja tietenkin hauskuus.

Lue lisää


Liikuntakeskus FUNin jäsenenä liikut samalla hinnalla kaikissa Suomen FUN liikuntakeskuksissa, ilman sitoutumista! Jäsenyytesi on voimassa heti ja pääset treenille välittömästi ilman odottelua, lataamalla oman FUN appin/sovelluksen.

Som medlem i FUN Motionscenter du kan träna i alla Finlands motionscenter! Medlemskapet är i kraft genast och du slipper att träna genast utan att vänta genom att ladda in FUN mobilappen.

Lue lisää