Keskuksessa olevien henkilöiden määrä

Liikuntakeskus FUNit ympäri Suomen tuovat jäsenilleen HUIKEAN uuden edun: katso reaaliajassa keskuksissa olevien henkilöiden määrä nettisivuilta tai FUN mobiilisovelluksesta!


Keskuksen henkilömäärä
​​​​​​​


FUN liikuntakeskukset ovat ottaneet käyttöön uuden huikean työkalun jäsenilleen: laskuri, joka näyttää reaaliajassa keskuksessa olevien henkilöiden määrän!

Nyt voit koska tahansa tarkistaa FUN keskuksessa olevien henkilöiden määrän keskusten nettisivuilta tai FUN mobiilisovelluksesta. Laskurin avulla voit tarkkailla minkä verran eri viikonpäivinä ja eri kellonaikoina keskuksessa on treenaajia- näin voit halutessasi sijoittaa treeniajan esimerkiksi rauhallisempiin hetkiin, jolloin treenaajia on vähän.

Laskuri näyttää aina koko keskuksessa olevien henkilöiden määrän: kuntosali, aulatilat, ryhmäliikunta/virtuaalituntisalit, pukuhuoneet.

Mahtavaa, eikö!

Me liikuntakeskus FUNilla haluamme jatkuvasti kehittyä ja palvella jäseniämme mahdollisimman hyvin! Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita, ja toteutamme niitä aina mahdollisuuksian mukaan.


Hauskoja treenihetkiä FUN -keskuksissa!

​​​​​​​


Liikuntakeskus FUNin jäsenenä liikut samalla hinnalla kaikissa Suomen FUN liikuntakeskuksissa, ilman sitoutumista! Jäsenyytesi on voimassa heti ja pääset treenille välittömästi ilman odottelua, lataamalla oman FUN appin/sovelluksen.

Lue lisää


FUN Videokirjasto


Maaliskuussa 2020 koronapandemian iskiessä Suomeen, FUN keskukset tekivät välittömästi jäsenilleen FUN Videokirjaston, jonka avulla treenaaminen sujuu FUN keskuksien lisäksi missä ja milloin tahansa!

Lue lisää tästä huikeasta edusta, jonka liikuntakeskus FUNit tarjoavat kuukausi- ja vuosijäsenilleen.


FUN videokirjaston avulla liikut missä ja milloin Sinulle sopii!

Lue lisää