Keskuksessa olevien henkilöiden määrä

Liikuntakeskus FUNit ympäri Suomen tuovat jäsenilleen HUIKEAN uuden edun: katso reaaliajassa keskuksissa olevien henkilöiden määrä nettisivuilta tai FUN mobiilisovelluksesta!


Keskuksen henkilömäärä
​​​​​​​


FUN liikuntakeskukset ovat ottaneet käyttöön uuden huikean työkalun jäsenilleen: laskuri, joka näyttää reaaliajassa keskuksessa olevien henkilöiden määrän!

Nyt voit koska tahansa tarkistaa FUN keskuksessa olevien henkilöiden määrän keskusten nettisivuilta tai FUN mobiilisovelluksesta. Laskurin avulla voit tarkkailla minkä verran eri viikonpäivinä ja eri kellonaikoina keskuksessa on treenaajia- näin voit halutessasi sijoittaa treeniajan esimerkiksi rauhallisempiin hetkiin, jolloin treenaajia on vähän.

Laskuri näyttää aina koko keskuksessa olevien henkilöiden määrän: kuntosali, aulatilat, ryhmäliikunta/virtuaalituntisalit, pukuhuoneet.

Mahtavaa, eikö!

Me liikuntakeskus FUNilla haluamme jatkuvasti kehittyä ja palvella jäseniämme mahdollisimman hyvin! Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita, ja toteutamme niitä aina mahdollisuuksian mukaan.


Hauskoja treenihetkiä FUN -keskuksissa!

​​​​​​​


Liikuntakeskus FUNin jäsenenä liikut samalla hinnalla kaikissa Suomen FUN liikuntakeskuksissa, ilman sitoutumista! Jäsenyytesi on voimassa heti ja pääset treenille välittömästi ilman odottelua, lataamalla oman FUN appin/sovelluksen.

Lue lisää