Tiina Salmela

Lue lisää FUN Personal Trainer Tiina Salmelasta ja varaa veloitukseton konsultaatio.


Koulutus
Trainer4You:n Personal Trainer
Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja
Trainer4You:n Kahvakuulaohjaaja
Trainer4You:n Ravintovalmentaja
Trainer4You:n Psyykkinen valmentaja
Spartan Kehonpainoharjoittelun ohjaajakoulutus

Kohderyhmät
Elämäntapamuutokset
Liikunnan aloittaminen
Ravitsemus
Kehonpainoharjoittelu
Voimaharjoittelu
Raskauden ja synnytyksen jälkeinen liikunta

Tiina on 46-vuotias personal trainer sekä kahden pienen lapsen äiti. Aikaisemmalta ammatiltaan Tiina on ravintolakokki ja ravintola-alan eri hommissa hän ehtikin viettää aikanaan reilun kymenen vuotta. Liikunta-alan onneksi ja muutaman sattuman kautta Tiina meni vuonna 2007 Les Mills:n BodyPump -ohjaajakoulutukseen ja aloitti ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen. Siitä alkoi matka, joka jatkui useilla muilla ryhmäliikuntakoulutuksilla sekä erilaisilla valmennuskoulutuksilla. Päätoimisena personal trainerina Tiina on työskennellyt vuodesta 2016 lähtien.

Tiinan oma liikuntatausta sisältää mm. kuntonyrkkeilyä,kick-boxingia, uintia, kuntosaliharjoittelua, monipuolista ryhmäliikuntaa sekä pyöräilyä. Viime aikoina Tiinan oma liikuminen on jäänyt hieman vähemmälle, kun kotona tekemistä järjestävät taapero sekä pieni vauva. Onneksi sieltä löytyy myös yksi karvatassu, joka vie Tiinan päivittäin säännöllisille lenkeille. Viikottainen ryhmäliikuntatuntien ohjaaminen pitää myös Tiinan kunnosta huolta.

”Valmentajana toivon, että asiakas kokee treenaamisen hauskaksi, mutta myös sopivalla tavalla itselleen haastavaksi. Haluan rohkaista asiakkaitani kokeilemaan uusia juttuja treenaamisen suhteen ja tällä tavalla löytämään kipinän liikkumiseen. Tavoitteen asettaminen ja sen konkretisoiminen tavalla tai toisella on myös yksi tärkeä valmennuksen työkalu, jota haluan asiakkaitteni kanssa toteuttaa.

How you ever gonna know if you never even try”


Ota yhteyttä Tiinaan: tiina.salmela@liikuntakeskusfun.fi


Varaa ilmainen konsultaatio alta!