Nella Riihimäki

Lue lisää FUN Personal Trainer Nella Riihimäestä ja varaa veloitukseton konsultaatio.

Koulutus
Liikuntaneuvoja (OSAO)

Kohderyhmät
Elämäntapamuutokset
Liikunnan aloittaminen
Toiminnallinen kehonpainoharjoittelu

Nella on 24-vuotias energinen ja helposti lähestyttävä liikuntaneuvoja ja personal trainer.
Nellalle tärkeimmät lajit ovat juoksu sekä kuntosaliharjoittelu ja niistä onkin tullut iso osa arkea. Treenatessa hän tykkää haastaa itseään välillä äärirajoille, jolloin tulevat suurimmat onnistumisen tunteet! Luonnossa liikkuminen on myös Nellalle tärkeää ja siellä hän kokee pääsevänsä irti kaikista velvollisuuksista.


”Tykkään ottaa myös vain lepiä! Ei aina jaksa suorittaa ja tästä muistutan myös asiakkaitani. Haluan auttaa asiakkaitakin pääsemään tavoitteisiinsa. Tavoitteidenhan ei tarvitse olla aina suuria, mutta niitä on hyvä asettaa ja ne on mahtava saavuttaa! Tavoitteita kohti mennään kuitenkin aina järkevällä ja turvallisella tavalla, asiakkaan tahtiin.”

Aiemmalta ammatiltaan Nella on merkonomi ja hän on työskennellyt alalla useamman vuoden mm. myymäläpäällikkönä ennen kuin rohkaistui lähtemään opiskelemaan ammattia, joka on ollut haaveena pikkutytöstä asti.

”Uuden ammatin opiskelu ja alan vaihto oli paras päätös! Olen luonteeltani todella ekstrovertti ja onneksi saan edelleen olla asiakkaiden kanssa tekemisissä päivittäin valmentaessa ja myös meidän asiakaspalvelussamme.”

Nella on valmentajana innostava ja kannustava. Hänen kanssaan treenaaminen on mukavaa, eikä huumoria unohdeta.

”Tavoitteenani on sytyttää asiakkaissa kipinä treenaamiseen ja halu oppia sekä kehittyä. Meistä on niin moneen, mutta emme välttämättä tiedä sitä, ellemme kokeile. Haluan antaa asiakkaille valmennuksessa paljon uusia oppeja sekä vinkkejä treenaamisesta. Haluan, että jokainen valmennukseeni tuleva asiakas saa kokea onnistumisen tunteita jokaisessa treenissä!
Treenaamisen tulisi olla pääosin mukavaa, sekä motivoivaa ja lupaan haastaa sinua kohti omia tavoitteistasi! Nähdään meillä FUNilla!”


Ota yhteyttä Nellaan: nella.riihimaki@liikuntakeskusfun.fi


Varaa ilmainen konsultaatio alta!