Liikuntakeskusketju FUN

Liikuntakeskusketju FUN on kotimainen yritys, jossa korostuu elämyksellisyys, digitaalisuus ja tietenkin hauskuus.


​​​​​​​Meillä liikkuminen on hauskaa!

Liikuntakeskus FUN on moderni, helppo ja viihtyisä ympäristö liikkua, jossa jokainen liikkumiskerta on hauskaa. FUN on suomalainen ja yrittäjävetoinen liikuntakeskusketju, joka tarjoaa hauskan liikuntakokemuksen kaikenikäisille jäsenille.

FUN on ketterä ja mukautuu alueen tarpeisiin, yrittäjä määrittää palvelutarjonnan sijainnin ja kilpailun mukaan! Automatisoidut asiakasjärjestelmät, digitaalinen markkinointi ja uudet liikunnan innovaatiot tekevät FUNilaisista edelläkävijöitä ja erotumme joukosta kuntoilun maailmassa.​​​​​​​ FUNin kuukausijäsenyys oikeuttaa FUNin jäsenet kaikkien FUN Liikuntakeskuksien käyttöön Suomessa samalla kuukausihinnalla.


Unelmoitko omasta kuntosalista? Liikuntakeskusketju FUN on kotimainen yritys, jossa korostuu elämyksellisyys, digitaalisuus ja tietenkin hauskuus. Etsimme uusia FUN yrittäjiä, jotka haluavat perustaa uuden FUN liikuntakeskuksen tai kehittää jo olemassa olevaa omaa kuntosalia laadukkaammaksi ja kilpailukykyisemmäksi.

Lue lisää


Liikuntakeskus FUNin jäsenenä liikut samalla hinnalla kaikissa Suomen FUN liikuntakeskuksissa, ilman sitoutumista! Jäsenyytesi on voimassa heti ja pääset treenille välittömästi ilman odottelua, lataamalla oman FUN appin/sovelluksen.

Som medlem i FUN Motionscenter du kan träna i alla Finlands motionscenter! Medlemskapet är i kraft genast och du slipper att träna genast utan att vänta genom att ladda in FUN mobilappen.

Lue lisää