Onnea Pietarsaari!

Liikuntakeskusketju FUN laajenee jälleen, kun uusi ja upea FUN Pietarsaari avautuu toukokuussa 2022 osoitteeseen Permonkaarre 123. FUN onnittelee yrittäjiä Sunnevaa ja Anttia!

Tehokaksikko Antti ja Sunneva tarjoavat laadukkaat ja modernit puitteet kuntosaliharjoitteluun ja ryhmäliikuntaan Pietarsaaressa ja Kokkolassa.


Tervetuloa Pietarsaareen!
​​​​​​​

FUN Kokkolan ja FUN for Ladies Pietarsaaren yrittäjiin kuuluvat Sunneva ja Antti Niskanen avaavat uuden FUN liikuntakeskuksen Pietarsaareen. Sunneva ja Antti ovat pyörittäneet liikuntakeskusta Pietarsaaressa jo pian 10 vuotta ja nyt keskus liittyy mukaan liikuntakeskusketju FUNiin, mahtavaa!

Keskus uudistetaan FUNiksi ja se avautuu FUN Pietarsaarena toukokuussa 2022.

FUN Pietarsaari tarjoaa upouuden modernin kuntosalin toiminnallisine alueineen, ammatitaitoiset personal training-palvelut sekä viihdyttävät live- ja virtuaaliryhmäliikuntatunnit. FUN Pietarsaaressa on avoinna vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri 24 h.

Yhteyden asiakaspalveluun saat sähköpostiosoitteesta: pietarsaari@liikuntakeskusfun.fi

Uusi Liikuntakeskus FUN Pietarsaari tietää loistavia uutisia myös olemassa oleville FUNien jäsenille, sillä kuukausi- ja vuosijäsenyyksiin kuuluvat kaikkien Suomen FUN -keskusten käyttöoikeudet! Wau!

Tästä FUN Pietarsaaren nettisivuille!


Osta oma jäsenyys FUN Pietarsaaren verkkokaupasta


Tästä on tulossa upea vuosi liikuntakeskus FUNille

Koronasta huolimatta liikuntakeskusketju FUN laajenee mukavaa vauhtia ja Pietarsaaren liityttyä hauskaan joukkoon mukaan, on FUN keskuksia peräti YHDEKSÄN!

FUN toivottaa innolla uuden upean Liikuntakeskus FUN Pietarsaaren tervetulleeksi FUN perheeseen ja onnittelee FUN yrittäjiä Sunnevaa ja Anttia!


Liikuntakeskus FUNin jäsenenä liikut samalla hinnalla kaikissa Suomen FUN liikuntakeskuksissa, ilman sitoutumista! Jäsenyytesi on voimassa heti ja pääset treenille välittömästi ilman odottelua, lataamalla oman FUN appin/sovelluksen.

Som medlem i FUN Motionscenter du kan träna i alla Finlands motionscenter! Medlemskapet är i kraft genast och du slipper att träna genast utan att vänta genom att ladda in FUN mobilappen.

Lue lisää


FUN liikuntakeskuksiin pääset tutustumaan kerran ilmaiseksi silloin kun sinulle sopii, lue lisää alta!

Du kan testa gratis en gång när det passar till dig! Läs mera nedan!

Lue lisää