Onnea Ylöjärvi!

Liikuntakeskusketju FUN laajeni jälleen, kun uusi ja upea FUN Ylöjärvi aukesi 24.12.2021 osoitteeseen Elotie 2.

Tervetuloa Ylöjärvelle!


Liikuntakeskusketju FUNin perustajiin sekä FUN Tampere Lielahden ja FUN Kangasalan yrittäjiin kuuluvat Saija Valtanen, Pipsa Lahti ja Pekka Lahti avaavat uuden FUN liikuntakeskuksen Ylöjärvelle. Saija, Pipsa ja Pekka ovat perustaneet liikuntakeskuksen Ylöjärvelle jo pian 10 vuotta sitten, ja nyt keskus liittyy mukaan FUN- ketjuun, mahtavaa!

Keskus uudistetaan täysin laitteita myöden ja se avautuu FUN Ylöjärvenä 24.12.2021.

FUN Ylöjärvi tarjoaa upouuden modernin kuntosalin toiminnallisine alueineen, ammatitaitoiset personal training-palvelut sekä viihdyttävät live- ja virtuaaliryhmäliikuntatunnit. FUN Ylöjärvi on avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 4-24.

Yhteyden asiakaspalveluun saat sähköpostiosoitteesta: ylojarvi@liikuntakeskusfun.fi

Uusi Liikuntakeskus FUN Ylöjärvi tietää loistavia uutisia myös olemassa oleville FUNien jäsenille, sillä kuukausi- ja vuosijäsenyyksiin kuuluvat kaikkien Suomen FUN- keskusten käyttöoikeudet!

FUN Ylöjärven nettisivuille: www.funylojarvi.fi

Kulkeminen uuteen FUN Ylöjärven keskukseen:


Jos olet ladannut sovelluksen puhelimeesi 24.12.2021 tai aiemmin, toimi näin:

  • Mene AppStoreen tai Google Play- kauppaan , etsi Liikuntakeskus FUN ja päivitä sovellus. Päivityksen jälkeen sovelluksen valikkoon ilmestyy FUN Ylöjärvi.
  • Tämän jälkeen kirjaudu tutuilla tunnuksillasi sisään, samat tunnukset käy kaikissa Suomen FUN - keskuksissa, jotka olet luonut jäseneksi tullessasi.Jos olet ladannut sovelluksen puhelimeesi 25.12.2021 tai sen jälkeen:

  • FUN Ylöjärvi löytyy valikosta muiden keskusten lisäksi, joten aina jos haluat käydä muissa keskuksissa, kirjaudut vain sovelluksesta ulos ja valitset valikosta keskuksen johon haluat mennä. Tämän jälkeen ​​​​​​​kirjaudu tutuilla tunnuksillasi sisään, käytä samoja tunnuksia kaikissa Suomen FUN - keskuksissa, jotka olet luonut jäseneksi tullessasi.


Toimi näin aina kun haluat kulkea mistä tahansa FUN keskusesta toiseen!


Upea vuosi liikuntakeskus FUNille


Koronasta huolimatta vuosi on ollut huikea liikuntakeskusketju FUNille: peräti neljä uutta FUN- keskusta on avattu reilun vuoden sisään, ja FUN-keskusten määrä on yli tuplaantunut kolmesta keskuksesta seitsemään keskukseen reilussa kahdessa vuodessa!

FUN toivottaa innolla uuden toimipisteen FUN Ylöjärven tervetulleeksi FUN perheeseen!Liikuntakeskus FUNin jäsenenä liikut samalla hinnalla kaikissa Suomen FUN liikuntakeskuksissa, ilman sitoutumista! Jäsenyytesi on voimassa heti ja pääset treenille välittömästi ilman odottelua, lataamalla oman FUN appin/sovelluksen.

Som medlem i FUN Motionscenter du kan träna i alla Finlands motionscenter! Medlemskapet är i kraft genast och du slipper att träna genast utan att vänta genom att ladda in FUN mobilappen.

Lue lisää


FUN liikuntakeskuksiin pääset tutustumaan kerran ilmaiseksi silloin kun sinulle sopii, lue lisää alta!

Du kan testa gratis en gång när det passar till dig! Läs mera nedan!

Lue lisää