Onnea Kokkola!

Upea uusi liikuntakeskus FUN Kokkola avasi ovensa osoitteessa Heinolankaari 12.

FUN Kokkolan iloista henkilökuntaa.

Tervetuloa Kokkolaan!


FUN for Ladies Pietarsaaren yrittäjät Sunneva ja Antti Niskanen laajensivat toimintaansa Kokkolaan: Uusi ja upea Liikuntakeskus FUN Kokkola on nyt avattu osoitteessa Heinolankaari 12 ja tarkoitettu sekä miehille että naisille.

FUN Kokkola tarjoaa upouuden modernin ja ison 1200 m2 kuntosalin toiminnallisine alueineen ja ammatitaitoisine Personal training- palveluineen. Keskuksesta löydät myös viihdyttävät ja tehokkaat ryhmäliikuntatunnit livenä ja virtuaalisina, sekä tilavan sisäpyöräilysalin. Lisäksi jäsenet saavat käyttöönsä ihanat suomalaiset saunat.

Liikuntakeskusketju FUN onnittelee rohkeita ja ihania yrittäjiä Sunnevaa ja Anttia, jotka ovat tehneet loistavaa työtä FUNin parissa Pietarsaaressa ja menestyvät epäilemättä myös Kokkolassa.

Uusi Liikuntakeskus FUN Kokkola tietää loistavia uutisia myös olemassa oleville FUNien jäsenille, sillä kuukausi- ja vuosijäsenyyteen kuuluvat kaikkien Suomen FUN- keskusten käyttöoikeudet!

Mukavia treenihetkiä Kokkolaan!

Puuttuuko vielä jäsenyys FUN Kokkolaan? Osta jäsenyys tästä.


Liikuntakeskus FUNin jäsenenä liikut samalla hinnalla kaikissa Suomen FUN liikuntakeskuksissa, ilman sitoutumista! Jäsenyytesi on voimassa heti ja pääset treenille välittömästi ilman odottelua, lataamalla oman FUN appin/sovelluksen.

Som medlem i FUN Motionscenter du kan träna i alla Finlands motionscenter! Medlemskapet är i kraft genast och du slipper att träna genast utan att vänta genom att ladda in FUN mobilappen.

Lue lisää


Suomen kuntokeskusalan suurimmat vaikuttajat ovat laatineet ja allekirjoittaneet erittäin tärkeän kannanoton kuntokeskusten merkityksestä tämän hetkisessä COVID-19 keskusteluissa ja päätöksissä.

Lue lisää