Kymmenes FUN aukeaa - kuukausijäsenyys 10 euroa

Liikuntakeskusketju FUN laajenee jälleen, kun uusi ja upea FUN Tampere keskusta aukeaa! Juhlimme kymmenennen FUN- keskuksen aukeamista huipputarjouksella - saat juhlan kunniaksi kuukausijäsenyyden ensimmäisen kuukauden VAIN 10 € hintaan (norm. kuukausijäsenyys 39 € + liittymismaksu 29 €) ajalla 6.- 20.5.2024. Käytä oman keskuksesi verkkokaupassa alennuskoodia: kymmenen


​​​​​​​Klikkaa ostoksille oman FUN- keskuksesi verkkokauppaan:


​​​​​​Onnea Tampere, onnea FUNilaiset!
​​​​​​​

Uusi ja upea FUN Tampere keskusta aukeaa 8.5.2024 osoitteeseen Pirkankatu 8.

FUN Tampere keskusta on liikuntakeskus FUNin kymmenes keskus ja Pirkanmaan neljäs FUN- keskus.

Uusi Liikuntakeskus FUN Tampere keskusta tietää loistavia uutisia myös olemassa oleville FUNien jäsenille, sillä kuukausi- ja vuosijäsenyyksiin kuuluvat kaikkien Suomen FUN- keskusten käyttöoikeudet!

FUN toivottaa innolla uuden toimipisteen FUN Tampere keskustan tervetulleeksi FUN perheeseen!



Pidäthän huolta siitä tärkeimmästä -terveydestäsi!


  • Treenaaminen kehittää ja ylläpitää kuntoasi. Vastustuskykysi kasvaa ja auttaa näin kehoasi puolustautumaan ulkoisia viruksia vastaan.
  • Treenaaminen vapauttaa endorfiineja, parantaa keskittymistä ja muistia sekä antaa sinulle energiaa päivän askareisiin. Mieli pysyy virkeänä!
  • Treenaamisen avulla huolehdit tuki- ja liikuntaelimistön kunnosta. Treenaaminen parantaa myös niska- ja hartiaseudun lihasten kankeutta ja kehittää tasapainoasi.
  • Treenaamisen lisäksi on tärkeää myös muistaa levätä, syödä ja pitää huolta kehosta. Levon aikana lihakset palautuvat ja energiavarastot täydentyvät.


Kuukausijäsenyyden ENSIMMÄINEN kuukausi nyt huippuedullisesti 10 € (norm. 39 € + liittymismaksu 29 €) ajalla 6.- 20.5.2024. Säästät huimat 58 € !

Kuukausijäsenyyden ensimmäisen kuukauden tarjoushinta 10 € koskee vain uusia kuukausijäsenyyksiä ja kuukausijäsenyyden ensimmäistä kuukautta. Kuukausijäsenyyden normaali hinta on 39 € ja kuukausijäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 30 päivän irtisanomisajalla.


Käytä oman keskuksesi verkkokaupassa alennuskoodia: kymmenen

Jäsenyyden oston jälkeen lataat vain puhelimeesi Liikuntakeskus FUN- sovelluksen ja pääset aloittamaan treenit HETI!


Tervetuloa, meillä liikkuminen on hauskaa!


FUNin kuukausijäsenyys on aina toistaiseksi voimassa oleva 30 päivän irtisanomisajalla. Tutustu eri jäsenyysmuotoihin toimipisteidemme sivuilta!

Lue lisää