Yrittäjän päivä 5.9.

Liikuntakeskusketju FUN on kotimainen yritys, johon kuuluvat naisille ja miehille tarkoitetut upeat FUN liikuntakeskukset sekä pelkästään naisille tarkoitetut ihanat FUN for Ladies - liikuntakeskukset.
<p>Saija Valtanen, Pekka Lahti ja Pipsa Lahti</p>

Saija Valtanen, Pekka Lahti ja Pipsa Lahti

Upeaa Valtakunnallista Yrittäjän Päivää!

Liikuntakeskusketju FUN on kotimainen yritys, johon kuuluvat naisille ja miehille tarkoitetut upeat FUN liikuntakeskukset sekä pelkästään naisille tarkoitetut ihanat FUN for Ladies - liikuntakeskukset. Liikuntakeskusketju FUNin omistajayrittäjät tulevat Tampereelta ja Oulusta ja ovat liikuntakeskusyrittäjiä itsekin!

Jokainen FUN liikuntakeskus on yrittäjävetoinen ja työllistää suoraan ja välillisesti upeita liikunta-alan ammattilaisia ryhmäliikuntaohjaajista personal trainereihin ja asiakaspalvelijoista laitehuoltajiin. FUNille yrittäjät ja yrittäjyys ovat erittäin lähellä sydäntä ja FUN haluaakin olla tukemassa ja edistämässä liikunta-ja hyvinvointialan kasvua ja kehitystä.

Tänään Yrittäjän Päivänä FUN - ketjun yrittäjät Elina, Fanni, Saija, Pekka ja Pipsa haluavat kiittää FUN - perheeseen kuuluvia loistavia yrittäjiään Sunnevaa ja Anttia sekä kaikkia mahtavia FUNin jäseniä ympäri Suomen. Kiitos siitä, että olette valinneet laadukkaan ja kotimaisen liikuntakeskusketjun, kehitätte sitä kanssamme jatkuvasti ja tuette näin paikallista pienyrittäjyyttä.

Fiilistele, Unelmoi, Nauti!

<p>Elina Ponto ja Fanni Rutanen</p>

Elina Ponto ja Fanni Rutanen


Lue lisää kuinka Liikuntakeskusketju FUN syntyi!

Mistä kaikki alkoi? Lue kuinka Liikuntakeskusketju FUN sai alkunsa!

Lue lisää