Tiedote koronavirukseen liittyen.

FUN liikuntakeskukset pysyvät auki. Lue tästä miten hallituksen linjaukset vaikuttavat.
FUNissa luovutaan ohjatuista ryhmäliikuntatunneista. Virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit ovat normaalisti jäsenten käytössä.

FUNissa luovutaan ohjatuista ryhmäliikuntatunneista. Virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit ovat normaalisti jäsenten käytössä.

Suomen hallitus linjasi maanantaina 16.3., että yksityinen sektori voi pitää kuntosalit auki, mutta julkiset kuntosalit ja liikuntapisteet suljetaan. Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry:n mukaan kunto- ja terveysliikuntayritykset voivat olla edelleen auki THL:n ohjeita noudattaen. Liikuntakeskuksessa harjoitteleminen ei ole julkinen kokoontuminen.

Ryhmäliikuntatunnit keskeytyvät

Hallituksen suosituksien mukaisesti ryhmäliikuntapalveluita tulee tuottaa erittäin harkitusti, joten FUNissa teimme päätöksen keskeyttää 13.4. saakka ohjatut ryhmäliikuntatunnit. FUNilaisilla on käytössään edelleen virtuaalitunnit liikuntakeskuksessa, mutta nyt myös kotonaan.

Les Mills on avannut oman striimauspalvelun, jossa FUNilaiset saavat käyttöön veloituksetta 95 eri Les Mills ohjelmaa kahdeksassa eri kategoriassa. Palvelu on käytössä seuraavat kaksi (2) kuukautta. Linkin takaa löytyy myös Les Mills ohjelmia, joita ei ole saatavilla muualla, esimerkiksi Les Mills Mindfulness osio. Mindfulness sisältää mm. hengitysharjoituksia, meditaatio-ohjelmia ja kehonhuoltoa.

Kysy lisää omasta keskuksestasi.

Toiminta paikan päällä FUNissa

Flunssaisena ei saa treenata koskaan. Pese kädet ennen ja jälkeen treenin. Tutkitusti käsienpesu saippualla on paras keino. Muista vaahdottaa saippua ja kuivata kunnolla. Kädet pestään FUNissa pukuhuoneissa olevissa wc-tiloissa. FUNissa on tarjolla myös käsidesiä. Sitä kannattaa myös käyttää. Suosittelemme pitkähihaisia vaatteita suojaamaan ihoa laitteissa tai vaihtoehtoisesti omaa hikipyyhettä. Pyyhithän oman hikesi pois laitteista ja välineistä käyttäen käsipaperia ja suihkepulloissa olevaa puhdistusainetta.
Käytäthän sisäkenkiä treenatessasi - sukilla treenaaminen ei ole sallittua. Näin vältetään myös jaloista tarttuvat ikävät taudit. Juomapisteillä täytetään oma vesipullo tai kuppi. Suoraan hanasta juominen on kielletty hygieniasyistä, kuten myös käsienpesu juomapisteellä.

Huomaathan, että pukuhuoneissa ja kuntosalilla jäsenten tulee välttää lähikontaktia muihin asiakkaisiin.

Mikäli olet ollut ulkomailla, THL suosittelee olemaan 14 vuorokautta pois ihmisjoukoista. Pyri olemaan siis mahdollisimman vähän muiden ihmisten kanssa tekemisissä ja tämä koskee myös liikuntakeskuksia.

Personal Training palvelut

Personal training -palvelut toteutuvat toistaiseksi normaalisti keskuksessa, etänä, ulkona tai videotreenien välityksellä. Jos siis kuulut riskiryhmään tai perheessäsi on sellaisia, otathan yhteyden personal traineriisi ja sopikaa sinulle parhaiten sopivasta valmennus vaihtoehdosta. Näin tapaamisia ei tarvitse peruuttaa tai pahimmassa tapauksessa valmennusta keskeyttää. Stressaavassa ajanjaksossa on tärkeää, että säännöllinen liikunta ja kehonhuolto pysyy mukana arjessa. Lisätietoja personal training - palveluista saat lähettämällä sähköpostia omalle Personal Trainerillesi.

Riskiryhmät
Riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden tulee noudattaa Suomen hallituksen suosituksia. Jos kuulut riskiryhmään (voit tarkistaa THL:n sivuilta), FUN voi tauottaa sinulle jäsenyyttäsi niin halutessasi yhden kuukauden ajan. Ole hyvä ja ilmoita meille sähköpostitse tarpeestasi.

Jatko

FUN seuraa koko ajan viranomaismääräyksiä ja mahdollinen valmiuslaki voi tuoda muutoksia suosituksiin lähipäivien aikana. Olemme jäseniin yhteydessä suoraan sähköpostilla ja push-viesteillä. Keskusten henkilökuntamme ohjeistaa FUNilaisia tarvittaessa ja lisäkysymysten ilmaantuessa voitte ottaa yhteyttä oman keskuksen asiakaspalveluun. FUNin henkilökunta auttaa teitä mielellään ja vastaa kysymyksiin.

Ketjun mietteet

FUN keskukset ovat yrittäjävetoisia pienyrityksiä ja työllistävät yrittäjien lisäksi suoraan tai välillisesti yli useita kymmeniä työntekijöitä sekä pien- ja kevytyrittäjää. Heitä ovat ovat ihanat ryhmäliikuntaohjaajat, personal trainerit ja asiakaspalvelijat. Keskusten toiminnan keskeytyminen vaikuttaisi kohtalokkaasti suoraan niin monen ihmisen ja yrityksen talouteen, että sen ajatteleminenkin tekee surulliseksi.

Tästä syystä toivomme hartaasti, että saamme jatkaa toimintaamme mahdollisimman pitkään ja että te jäsenet voitte pysyä matkassamme haastavasta tilanteesta huolimatta. Haluamme edelleen tarjota teille parasta palvelua ja hauskoja ja elämyksellisiä liikuntahetkiä. Tahtotilamme on toki tehdä kaikki tämä jäsenten turvallisuutta ajatellen, mutta myös turvata koko liiketoimintamme tulevaisuus ja olla osa jäsenten elämää myös jatkossa.