Liikuntakeskus FUN ja Tavoitegurut nyt yhteistyössä!

Liikuntakeskus FUN saa joukkoonsa huimaa osaamista, kun Tavoitegurut ottaa hoitaakseen FUN Personal Trainereiden kouluttamisen.
Lasse Seppänen (vas.) ja Mikko Törmälehto (oik.) ovat yhdessä Tavoitegurut ja he vastaavat tulevaisuudessa FUN Personal Trainereiden kouluttamisesta.

Lasse Seppänen (vas.) ja Mikko Törmälehto (oik.) ovat yhdessä Tavoitegurut ja he vastaavat tulevaisuudessa FUN Personal Trainereiden kouluttamisesta.

Liikuntakeskus FUN tarjoilee parastaan nyt myös FUN Personal Trainereille!


Liikuntakeskus FUN ja Tavoitegurut solmivat koulutusyhteistyön, jossa Tavoitegurut vastaavat FUN Personal Trainereiden kouluttamisesta. Tavoitegurut on suunnitellut Liikuntakeskus FUNin Personal Trainereille kolmiosaisen koulutusputken, jossa paneudutaan FUN Personal Trainerin päivittäiseen työhön, vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa sekä oman ammatti-identiteetin rakentamiseen.

Tavoitegurut on Mikko Törmälehdon ja Lasse Seppäsen muodostama koulutuksia, valmennuksia ja luentoja tarjoava asiantuntijayritys. Tavoitegurujen osaamisen keskiössä ovat erityisesti tavoite- ja motivaatiojohtaminen sekä psyykkiset taidot. Lasse Seppänen on psyykkinen valmentaja, liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten kouluttaja sekä tietokirjailija. Lasse on kirjoittanut yksin sekä yhdessä muiden ammattilaisten kanssa yhteensä 15 kirjaa. Koulutukseltaan hän on lyhytterapeutti, ammattivalmentaja sekä personal trainer. Mikko Törmälehto on niin ikään toiminut pitkään liikunta- ja
hyvinvointialan ammattilaisten kouluttajana sekä personal trainerina. Nykyisin hän tekee työtä myös psyykkisenä valmentajana. Mikko on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri, valmennukseen erikoistunut liikunnanohjaaja (AMK, YAMK), ammattivalmentaja sekä personal trainer. Lisäksi hän on suorittanut terveystieteen perus- ja aineopinnot ja parhaillaan Mikko opiskelee psykologiaa. Yhdessä Lasse ja Mikko valmentavat, kouluttavat ja konsultoivat huippu-urheilijoita, liikunta-alan ammattilaisia, johtajia, elämäntapamuuttujia ja nyt myös FUN Personal Trainereita.

Fun Personal Trainerit saavat tästä Tavoitegurujen kanssa solmitusta koulutusyhteistyöstä hurjan määrän työkaluja omaan valmennustyöhönsä ja pystyvät näin tarjoamaan entistä parempaa palvelua FUNin asiakkaille!


Haluatko lisätietoa FUN-ketjusta? Ota rohkeasti yhteyttä Liikuntakeskus FUN- ketjuun sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella, niin kerromme mielellämme toiminnastamme lisää!

Lue lisää