Hae meille Personal Traineriksi!

Liikuntakeskus FUN Oulu Talvikangas ja FUN Oulu Keskusta etsivät juuri sinua, valovoimaista liikunta-alan ammattilaista personal traineriksi ammattitaitoiseen ja hauskaan tiimiimme.
Ole osa hauskaa ja ammattitaitoista tiimiämme.

Ole osa hauskaa ja ammattitaitoista tiimiämme.

Odotamme, että sinulla on liikunnanohjaajan (AMK) tai liikuntaneuvojan tutkinto ja/tai Trainer4Youn tms. personal trainer- koulutus taustalla ja sinulla joko on jo yritys tai harkitset pienyrittäjyyttä tai kevytyrittäjyyttä. Haluat olla intohimoinen liikunnan ja terveyden ilosanoman lähettiläs ja tärkeä osa ihmisten vapaa-aikaa. Saat itse parhaat fiilikset liikkumisesta ja haluat opettaa ja tuottaa liikunnan elämyksiä sadoille ja tuhansille FUNin asiakkaille. Kuntosaliympäristö on sinulle tuttu ja ymmärrät kuinka tärkeää myynti- ja markkinointiosaaminen on myös personal trainerin työssä. Haluat myös työskennellä asiakaspalvelutehtävissä.

Olet innokas oppimaan uutta jatkuvasti ja unelmoit ammattitaitosi päivittämisestä säännöllisesti. Nautit siitä, että saat toimia itsenäisesti työssäsi, mutta osaat arvostaa myös tiimisi tukea. Tarjoat tiimiimme helposti lähestyttävän, ahkeran ja hauskan persoonasi.

Me tarjoamme sinulle upean ja modernin liikuntakeskuksen työympäristöksi, oman työhuoneen asiakkaiden vastaanottamiseen sekä valmiin asiakaspohjan. Perehdytämme sinut omaan Personal Trainer-konseptiimme ja tarjoamme apua personal training-palveluiden myyntiin ja markkinointiin. Autamme sinua siinä, että saat tehdä sitä mistä nautit täysipäiväisesti ja suurella sydämellä.

Oliko tämä liian hyvää ollakseen totta? Fiilistele, unelmoi ja nauti sekä täytä hakemus alla olevan linkin lomakkeesta! Hakuaika on 3.-17.6.2020 ajalla.

Personal Training haku Oulu


FUN Oulu Keskustan yrittäjät Elina Ponto ja Fanni Rutanen ovat innoissaan kolmannesta upeasta liikuntakeskuksestaan.

Lue lisää FUN Oulu Keskustasta avausajankohdasta ja ennakkomyynnin aloituksesta.

Lue lisää


Haluatko lisätietoa FUN-ketjusta? Ota rohkeasti yhteyttä Liikuntakeskus FUN- ketjuun sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella, niin kerromme mielellämme toiminnastamme lisää!

Lue lisää