FUNita viikko veloituksetta heinäkuussa!

Tilaa itsellesi ilmainen tutustumisviikko Liikuntakeskus FUNiin ja aloita treenit FUNin mobiilisovelluksella.

Helppoa ja hauskaa!


Tilaa verkkokaupasta tutustumisviikko valitsemaasi FUN- keskukseen ajalla 1.-26.7.2021 ja pääset treenaamaan heti ilmaiseksi seitsemän päivän ajan klo 4-24.

Käytössä on FUNin kaikki palvelut: moderni kuntosali, toiminnallinen alue, viihdyttävät virtuaalitunnit, elämykselliset ryhmäliikuntatunnt sekä siistit ja fiksut tilat. Asiakaspalvelumme on myös valmis opastamaan sinua, tervetuloa siis treenaamaan!

FUNita viikko veloituksetta! -tutustumisviikko koskee vain uusia tutustujia, jotka eivät vielä ole jäseniä. Tutustumisviikko ei velvoita sinua mihinkään, mutta halutessasi voit jatkaa vuosi- tai kuukausijäsenenä viikon jälkeen 29 euron alennuksella.


Toimi näin:

1. Valitse toimipiste.

2. Klikkaa liity- valikosta verkkokauppaan, valitse FUNita viikko veloituksetta kampanjatuote ja rekisteröidy verkkokaupassa.

3. Kirjaudu rekisteröitymisen jälkeen tekemilläsi tunnuksilla FUNin mobiilisovellukseen.

4. Tervetuloa treenaamaan ilmaiseksi seitsemän päivän ajan!


Mikäli haluat tutustumisviikon jälkeen ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyden, saat 29 euron arvoisen alennuskoodin sähköpostiisi tilattuasi ilmaisen tutustumisviikon.


Toimipisteiden sivuille:


Liikuntakeskus FUNin sovelluksen avulla pääset sisälle keskukseen ja saat suoraan puhelimeesi kaikki sinua kiinnostavat infot.

Lue lisää