FUNita viikko nyt huippuedullisesti vain 9 eurolla!

Nyt on edullista: osta itsellesi viikon treenit Liikuntakeskus FUNiin edullisesti vain 9€ ja aloita treenit heti FUNin mobiilisovelluksella! Treeniviikko ei sido sinua mihinkään, mutta jos haluat, saat viikon jälkeen ostettua itsellesi jäsenyyden edullisemmin. Have summer FUN!

​​​​​​​Klikkaa ostoksille oman FUN- keskuksesi verkkokauppaan:


Helppoa ja hauskaa!


Osta verkkokaupasta treeniviikko valitsemaasi FUN -keskukseen ajalla 24.6.- 21.7.2024 ja pääset treenaamaan heti seitsemän päivän ajan klo 4-24 VAIN 9 eurolla! Treeniviikko alkaa heti tilauksesta, ja viimeinen hetki tilata treeniviikko edullisemmalla 9€ hinnalla on 21.7.2024.


FUNita viikko koskee vain uusia tutustujia, jotka eivät vielä ole jäseniä. Treeniviikon ostaminen edullisesti ei velvoita sinua jatkamaan, mutta halutessasi voit viikon jälkeen ostaa vuosi- tai kuukausijäsenyyden 29 euron alennuksella!


Toimi näin:

1. Valitse toimipiste yllä olevasta listasta

2. Mene FUN Keskuksen verkkokauppaan, valitse treeniviikko 9 € kampanjatuote ja rekisteröidy verkkokaupassa.

3. Kirjaudu rekisteröitymisen jälkeen tekemilläsi tunnuksilla FUNin mobiilisovellukseen.

4. Tervetuloa treenaamaan 9 € seitsemän päivän ajan!

Mikäli haluat treeniviikon jälkeen ostaa kuukausi- tai vuosijäsenyyden, saat 29 euron arvoisen alennuskoodin sähköpostiisi tilattuasi treeniviikon.​​​​​​​


Tervetuloa FUNittamaan viikoksi - tai jää pidemmäksikin!


Liikuntakeskus FUNin sovelluksen avulla pääset sisälle keskukseen ja saat suoraan puhelimeesi kaikki sinua kiinnostavat infot.
Med egen mobilap du slipper in till centret och du får nyaste nyheter direkt till din telefon.

Lue lisää