FUN tarjoaa jäsenilleen palveluja kotiin!

Lue tästä mitä palveluja sinulla on mahdollisuus jäsenenä saada, vaikka et pääsisikään hetkeen keskukseen.
FUNin virtuaalipalvelut tulevat nyt kotiisi.

FUNin virtuaalipalvelut tulevat nyt kotiisi.

Opetus- ja kulttuuriministeriö painotti 18.3. tiedotustilaisuudessa, että ihmisillä täytyy olla saavutettavissa mahdollisuus liikuntaan. Liikunta ja urheilu luovat omalta osaltaan merkitystä elämään. Me kannamme oman kortemme kekoon ja olemme kehittäneet palveluja FUNin jäsenille kotiin, jotka mahdollistavat turvallisen liikunnan myös kotiympäristössä.

Lisäpalveluja jäsenille!

FUNin videokirjasto - vain jäsenille

FUN on toiminnassaan panostanut myös digitaalisuuteen ja sen helppouteen ja näin tuonut virtuaalisia laadukkaita ryhmäliikuntaelämyksiä jäsenilleen liikuntakeskuksissa käytettäviksi. Nyt kun olosuhteiden pakosta jouduimme keskeyttämään 13.4. saakka liveohjatut ryhmäliikuntatunnit, FUN on avannut vain FUNin jäsenille tarkoitetun FUN virtuaalikirjaston. Löydät sieltä kaikki FUNin virtuaalivideot ja Personal Trainereiden kotitreenivideot. Jatkossa lisäämme kirjastoon myös vinkkejä ravintoon ja lepoon liittyen. Tämä lisäpalvelu on vain FUNin aktiivisille jäsenille, eikä koske tauolla olevia jäsenyyksiä.

FUN Personal Trainerit tekevät kuntosalitreenaajille kotitreenivideoita!

FUNin huiput PT:t työskentelevät tällä hetkellä ideoiden FUNin jäsenille kuntosalitreenejä korvaavia kotiin sopivia harjoituksia. Näitä videoita julkaistaan FUNin videokirjastossa!

Virtuaalikirjaston löydät omasta FUN appista "tänään" välilehdeltä tai FUNin nettisivuilta etusivun valikosta "FUN Virtuaalikirjasto.

FUN Oulu Talvikangas

FUN Tampere Lielahti

FUN for Ladies Pietarsaari

Les Mills Ondemand striimauspalvelun videot kotiin

Muistathan myös, että Les Mills on avannut oman striimauspalvelun, jossa FUNilaiset saavat käyttöön veloituksetta 95 eri Les Mills ohjelmaa kahdeksassa eri kategoriassa. Palvelu on käytössä seuraavat kaksi (2) kuukautta. Linkin takaa löytyy myös Les Mills ohjelmia, joita ei ole saatavilla muualla, esimerkiksi Les Mills Mindfulness osio. Mindfulness sisältää mm. hengitysharjoituksia, meditaatio-ohjelmia ja kehonhuoltoa. FUNin jäsenet ovat saaneet linkin sähköpostiinsa.

Suuri kiitos kaikille FUN jäsenille, jotka tuette edelleen keskuksia tässä poikkeuksellisessa ajanjaksossa! Yritämme parhaamme mukaan palvella teitä ja auttaa teitä pitämään hyvinvoinnistanne huolen, jotta selviämme kaikki vaikeista ajoista hiukan paremmin.FUNissa luovutaan ohjatuista ryhmäliikuntatunneista. Virtuaaliset ryhmäliikuntatunnit ovat normaalisti jäsenten käytössä.

FUN liikuntakeskukset pysyvät auki. Lue tästä miten hallituksen linjaukset vaikuttavat.

Lue lisää